Adatvédelem


A megrendelés során a Medical Plus Service Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Medical Plus Service Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Medical Plus Service Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a www.fogorvosiszerviz.hu oldalon leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
A honlap böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Medical Plus Service Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az nagyzsolt@fogorvosiszerviz.hu e-mail címen.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A honlap oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Medical Plus Service Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

medical plus alsó ív

Honlapkészítés Honlapkészítés